Post by faicrowtietingret on Feb 16, 2022 3:06:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara povećava kristale ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Molimo popravite problem s kožom mačevaoca čarolije. Kada se transformira u mač (nepotpuna koža) nastavit će lansirati slash brže od lv10 pune kože s protivnikom čak i punim hp-om.
Zabavna igra moj jedini problem je što sam stavio telefon u džep i kupio za 99,9$ i nisam namjeravao...Ako ne mogu dobiti ovo fiksno plaćanje, ova igra neće biti ugodna
Igra je i dalje zabavna, ako možete živjeti sa svim greškama. Nastavljaju se ažurirati kada ništa nije potrebno samo za dodavanje stvari koje se mogu kupiti. U kojem se igra povremeno ruši.
Igra se zaključava i mini zagonetke ne reagiraju na dodir tako da se ne mogu dovršiti. Ima potencijal da bude odlična igra, ali je previše otežavajuća sa svim greškama.
Zašto su u ovoj igri samo djevojke
Slučajno sam deinstalirao igru, kada sam instalirao natrag, htio sam krenuti ispočetka. Tako frustrirajuće. Molim vas pomozite da što prije pronađem svoj stari račun kako bih mogao nastaviti igrati. Bilo je jako zabavno. Nadimak: Enzo ID 30216971 Server 233 Ceh: SATAN
Ja sam 90lv i imam 7 legendarnih heroja
Igra je dobra ali sam je skinuo s add i to je sasvim druga igra
Nije ono što sam očekivao.
Dajem ovoj igri 4 zvjezdice, igrica je nevjerojatna, sviđa mi se ideja i kako igra radi, ima toliko toga za napraviti tako da mi nikad nije dosadno jedini problem koji imam s igrom je taj što sam ograničen na stvari Mogu učiniti zbog vip-a koji me prisiljava da kupujem dragulje kako bih ubrzao stvari kao što je nadogradnja vještina, arena hitovi itd. Iskreno, ovo ne bi trebalo biti u igri, samo se riješite vip-a za određene stvari kao što su izjednačavanje vještina i arena onda ću daj ovoj igri 5 zvjezdica
Sjajna igra
Nisam se neko vrijeme bavio sportom i ostalim. a sad ne mogu ni ući
Možete li izgraditi lite verziju igre?
Lažni oglasi. Uklonio sam svoju recenziju u kojoj su navedeni lažni oglasi. Devs su očito i ološi.
Zaista uživam u igri koja mi pomaže da se malo opustim
Super!!!
Igram od 2010. Ali prokletstvo mi nedostaje moj stari račun. Ne mogu ga dohvatiti.
Ova igra pokušava mnoge stvari i ne može se predstaviti ni na jednom od njih. Minuta s dvorcima neće vam dopustiti da krenete naprijed postavljanjem svog lika na pravi.
Igra zamrzava puno zaostajanja Igra je izbacivala igrače lijevo i desno izgubljeni novac u igru jer se ne povezuje
Mrak igrica,svakako igrati.
Radije volim igrati heroes arenu, ali imam hrpu pritužbi ucool poslao sam mnogo e-poruka, ali nikad nisam dobio odgovor.. pa heroes arena je nekada bila omiljena igra, ali vi ste napustili tu igru bez nagrade za sezonu samo se ubacuju bugovi . Također biste trebali paziti na igru u areni heroja
Bravo ali preduboko i kompleksno
Uau koja igra osta san bez riči
trebao bi moći kupovati stvari sa svojim telefonskim računom..
Ovo sam već napisao, ali mislim da je obrisana... to je dobra igra, ali imam nekoliko pritužbi, kupio sam ograničenu ponudu od 20 USD za 34 nz koja je obećavala 3000% veću šansu da dobijem rijetke likove i ostale stvari koje su stigle s njim sam koristio dragulje na škrinji od 10 x dijamanta i dao mi je samo likove s 1 zvjezdicom. Bio sam stvarno razočaran i rekao bih da sam zaveden i da je 3000% veća šansa pogrešna, i to je glavni razlog zašto sam ga kupio. očekivao sam nekoliko likova s 3 zvjezdice, ali mislim da zaslužujem povrat novca jer sam dobio 34 dolara da bih dobio samo 3 lika koja nisam imao i svi likovi koje sam dobio u škrinji, kojih nije bilo puno, bili su 1 zvjezdica... pravi iznevjeren i ne vrijedi. Ne preporučam kupnju i sigurno neću više kupovati kod njih! Također mislim da je komplet lika Rose mačevalaca homofobičan jer neki muškarci mogu biti zaljubljeni u Rose mačevaoca, a neke ženke možda nisu zaljubljene u Rose mačevaoca. Ženke ne bi trebale biti dulje omamljene, a mačevalac ne bi trebao ukrasti više energije od ženki itd.
Sjajna igra, vrlo zarazna, može se teško platiti ako to dopustite, ali može se pripremiti i napredovati bez plaćanja. 4 zvjezdice zbog zaglavljivanja igre tijekom početnog učitavanja i rušenja, ali to je otprilike prosjek. Morao sam dvaput reinstalirati igru, ali nisam riješio niti jedan problem, i dalje općenito pristojna igra.
ne radi. Činilo se kao da će biti zabavno. Sve dok se nije smrzlo svaki put kad bih se pokušao boriti s ledenim bosom u prvoj fazi. Ima previše problema s mucanjem zbog količine dodavanja u igri što je smiješno. Možda ste imali dobru igru. Ali pohlepa je to pokvarila.
Highway Drifter Curse de mașini oej
Nakon nekog vremena kada pokrenete ovu igru, ona se pojavljuje kao plavi ekran koji ne nestaje. Zatim morate sve iznova deinstalirati i ponovno instalirati da bi radilo i morate ponovo preuzimati resurse. Kakav gubitak vremena. Popravite, molim vas.
Igra ne prepoznaje klik mišem. Molim te, popravi to
Heroes Charge Hry na hrdiny dva
Igra se neće otvoriti i zamrzne se
Nije baš plaća za pobjedu jer ovu igru igram samo da ubijem vrijeme. Što više čitate i analizirate, više možete postati bolji, predlažem da su zlatnici važni. 2 milijuna zlatnika neće dugo trajati za nadogradnju heroja i izradu.
igra je zabavna, ali novi heroj Dragon Saintress nije fer, popravite tog heroja, učinite je paraliziranom samo jednom, nije pošteno ako može omamiti cijelo vrijeme plus velika šteta, to je kao idiot ikad. mrzit ću ovu igru ako se ne popravi ili će je jednostavno učiniti neupotrebljivom u križarskom ratu. boriti se s njom u križarskom pohodu su sranje. samo oslabi moj tim i umri u sljedećem koraku. plz to popravi
Potrebna mu je stalna internetska veza pa se pripremite da vidite kotač za utovar cijelo vrijeme. Mehanika je loša. Previše jednostavan stil igre i igre. Skočni izbornici zapinju. gumbi ne rade. Loša igra.
Za vrlo zaostajanje je potrebna vječnost da se bilo što učini, a pogotovo nakon prvog ažuriranja uvijek ima ažuriranje i svaki put zaostajanje još gore od prethodnog.
Najslabija igra ikada viđena u reklamama, čini se zanimljivom, ali kada se otvori vrlo. Razočaravajući lik igre je napad nakon 5 sekundi kada jednom napadne
hi uCool mogu li svoj iOS račun prenijeti na android? tako da se mogu nastaviti igrati sa svojim android telefonom
Brzo ga bacio. Htio sam igrati izazove kao što je prikazano u reklamama, a ne glupe polupucanje. Isto kao i ove druge glupe igre koje se maskiraju u bombone.
Može biti teško učitati, ali je pomalo zabavno.
Nekada je bila dobra igra, ali sada je to samo igra za hvatanje novca. Bugovi su posvuda i igra se ruši tijekom igranja. Kada prijavim grešku, sve će oni učiniti, reći ćemo vam da preuzmete najnoviju verziju. Ima najmanje 6 skočnih prozora kada se prijavite sljedeći dan. I osim ako niste spremni platiti, dobit ćete iste dosadne heroje. Nije ni čudo što sve više i više osoba deinstalira igru.
Igra se jako plaća za pobjedu na višim razinama, a svako ažuriranje donosi novi način stiskanja novca od igrača. Uz to rečeno, ako budete oprezni i održavate svoju razinu relativno niskom, možete se nevjerojatno provesti bez novca. Igra je brza i zabavna i ima više heroja nego što biste ikada mogli savladati. Nisam ni siguran koji je ovo žanr. Ima LoL elemente, neaktivne elemente, elemente upravljanja. Uživam u igri svaki dan.
Super igra preporucam
Igra na kineskom smjesi
Pa to je zabavna igra kad radi. Ali nije lako igrati se sa svim tim mrežnim pogreškama i stalno ponovno pokretati igru. Kao doslovno svaki drugi put kada pritisnete gumb da nešto zatražite ili nadogradite opremu, započnite novu misiju, to nije nimalo glatko iskustvo.
Dobra igra, puno heroja, jedino se ponekad treba baš napatiti da bi se došlo do potrebnog predmeta.
Ažuriranja nisu dobra, imam problema već tri usta. Inače.dobra igra .
Ukradena igra, ne daje ono što je prikazano u reklamama. Niste uopće promijenili igru, lažljivci.
Stvarno mi se sviđa, ali zauzima puno interneta, ali je zabavno.
1 počinje odlično. Tada morate potrošiti novac da biste bili izvrsni.
Heroes Charge Рольові eujv
Već tjedan dana imam problema sa smrzavanjem i rušenjem, već sam kontaktirao tehničku podršku i učinio sve što su tražili od mene. I dalje nema rješavanja problema.